Тест на веб камера

Кликнете на копчето подолу за да ја проверите вашата веб камера онлајн со нашиот тест за веб-камера:

Откако ќе го започнете тестот, ќе ви биде побарано да изберете која веб камера сакате да ја користите.

Ако вашата веб камера работи, треба да видите нешто како ова::

Ако ви се допаѓа WebcamTest.io, ве молиме споделете го

Сакате да го тестирате вашиот микрофон? Проверете го MicrophoneTest.com

Оваа веб-страница не го испраќа вашето видео никаде за да го направи видео-тестот, таа ги користи вградените алатки на прелистувачот, од страна на клиентот. Може да се исклучите од интернет и сепак да ја користите оваа алатка.

© 2024 WebcamTest.io Направено од nadermx