Testi i kamerës së internetit

Klikoni butonin më poshtë për të kontrolluar kamerën tuaj në internet me testin tonë të kamerës së internetit:

Pasi të filloni testin, do t'ju kërkohet të zgjidhni se cilën kamerë dëshironi të përdorni.

Nëse kamera juaj e internetit funksionon, duhet të shihni diçka si kjo::

Nëse ju pëlqen WebcamTest.io, ju lutemi shpërndajeni

Dëshironi të testoni mikrofonin tuaj? Shikoni MicrophoneTest.com

Kjo faqe ueb nuk e dërgon videon tuaj askund për të bërë testin e videos, ajo përdor veglat e integruara të shfletuesit nga ana e klientit. Mund të shkëputeni nga interneti dhe ta përdorni akoma këtë mjet.

© 2024 WebcamTest.io e bere nga nadermx